Welke kredietkaart is het voordeligst? Ontdek het hier!

Ben jij ook op zoek naar de meest voordelige kredietkaart? Geraak je niet wijs uit het grote aanbod van kredietkaarten, weet je niet welke kredietkaart het beste voor jou kan zijn. Hier kan je een handig overzicht vinden met alle kredietkaarten.

Klik hier voor alle informatie

Kredietkaarten zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Naast een gewone bankkaart, om verrichtingen van je zichtrekening heb je ook zeer vaak de keuze om een kredietkaart aan te vragen. Dit kan je als extra betaalmiddel zien. Een zeer gekend voordeel is dat je het bedrag pas een maand later van je zichtrekening zal gehaald worden. Je koopt dus echt op krediet. Bij het aanvragen van een kredietkaart kan je een limiet laten instellen die je niet kan overschrijden en zo toch je betalingen kan blijven doen. Of de bank heeft zelf een limiet ingesteld van krediet dat je kan spenderen maandelijks.

Een kredietkaart is uiteraard het meest aanvaarde betaalmiddel ter wereld. Zo wat in elk land kan je met een kredietkaart betalen, en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Je hoeft je geen zorgen te maken als je winkelen gaat en enkel je kredietkaart in de achterzak hebt zitten.

Welke kredietkaart je het best kiest, dat moet je natuurlijk niet over één nacht ijs laten gaan. Als belangrijk betaalmiddel ga je best eens na welke banken welke voorwaarden en kosten heeft verbonden aan het gebruik van de kredietkaart. Je hebt niet enkel het gemak van uitgestelde betalingen, een betaalmiddel te hebben die wereldwijd aanvaard is, maar je kan er ook online je aankopen mee uitvoeren.

Welke kredietkaart welke kosten heeft kan je in ons handig overzicht bekijken. Algemene kosten die overal gelden zijn de jaarlijkse kosten om je kredietkaart te gebruiken. Koop je iets in een andere valuta, dan zijn er wisselkosten te betalen. En in sommige gevallen moet je betalen als je met je kredietkaart ergens geld wil afhalen, zowel in een geldautomaat als aan het loket in de bank. Indien je een betaling wil spreiden over enkele maanden, dan zal er een kosten percentage bovenop je te betalen bedrag worden aangerekend.

Een kredietkaart is een handig betaalmiddel, maar je wil er uiteraard niet teveel kosten op betalen. Als je veel aankoopt met je kredietkaart, kan het op jaarbasis een aardig bedrag worden aan extra kosten. Daarom is het van belang goed na te kijken welke kredietkaart het voordeligst is. Elk gezin heeft maandelijks terugkerende kosten en een kredietkaart is daar één van. Zorg dat je budget in orde blijft en maak ook de juiste beslissing als het gaat over welke kredietkaart je moet nemen.

Voor een volledig overzicht van alle kredietkaarten, kan je hier in ons overzicht terecht. Vergelijk alle kredietkaarten van de verschillende banken en maak een goede keuze. Overweeg welke voorwaarden zich het best aan jouw eigen situatie voldoen. Er is een zeer groot aanbod van kredietkaarten en dus is het belangrijk een juiste keuze te maken.

Klik nu hier om naar het kredietkaarten overzicht te gaan.

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.