Is mijn kredietkaart wel de beste op de markt? Zoek het uit!

Heb jij een kredietkaart en ben je daar tevreden van? Als betalingen lukken, zal je nog geen klagen gehad hebben. Maar toch kan het zijn dat je met het gevoel zit niet de beste op de markt te hebben. Aan wat kan dat liggen? De kleur van de kredietkaart maakt niet zoveel uit, en het materiaal waaruit het gemaakt is ook niet. Het zijn eerder de kosten en voorwaarden die je hebt bij het afsluiten van de kredietkaart. Daar zal het echte verschil gemaakt worden. Onderzoek je graag of jouw kredietkaart de beste op de markt is?

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

Mijn kredietkaart doet wat het moet doen, bij een betaling heb ik nooit problemen en een maand later zie ik het geld van de rekening gaan. Dat is voor de meeste mensen het belangrijkste. En inderdaad, als de werking ervan goed is, dan zijn we snel tevreden. Maar je weet ook dat een kredietkaart kosten met zich meebrengt. Hoeveel die zijn dat zullen ze je meegegeven hebben bij de aanvraag ervan. Mogelijk is dat even snel vermeld geweest, want het gaat over niet veel geld. Maar alle kleine beetjes maken één groot, zeker als het over geld gaat. Als je meerdere diensten afneemt bij een bank dan kan het zijn dat al die kosten een grote som maken. Dan doe je er goed aan om dat allemaal eens nader te bekijken en ook naar de aanbiedingen te kijken van andere banken.

Heb je nog helemaal geen kredietkaart en ben je van plan eentje aan te vragen. Dan kan je net dezelfde oefening doen. Namelijk zoveel mogelijk banken vergelijken met het aanbod kredietkaarten en zorgen dat je de laagste kosten hebt als je de aanvraag doet. Kijk eerst na wat voor kredietkaart je precies nodig hebt, je kan die min of meer afstemmen op je koopprofiel en zo onnodige opties niet meenemen. Zo kan je extra verzekeringen nemen of een hogere uitgavelimiet, maar als je met een standaard kredietkaart voldoende hebt, dan moet je niets extra’s nemen natuurlijk.

Heb je een kredietkaart nodig voor de winkels in de buurt en af en toe een aankoop via het internet? Dan is de standaard kredietkaart meer dan voldoende. De uitgavelimiet ligt dan rond de 1500 euro. Of gelijk met je inkomen. Zo weet je dat je de maand nadien toch alles kan terug betalen. Je ontvangt een pin code bij de aanvraag, maar ook het controle nummer op de achterkant heb je nodig om een betaling te doen. Vaak als je iets koopt via het internet. Zo betaal je steeds veilig. Ben je veel op reis, voor werk of plezier, dan kan het handig zijn wel volledige verzekering te nemen. Mocht er iets verkeerd gaan dan heb je alle troeven in de hand om de situatie de baas te kunnen. Vergelijk alle banken in hun aanbod en vraag vandaag nog je kredietkaart aan.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.