Een kredietkaart van Carrefour? Ontdek hier alles wat je moet weten!

Carrefour ken je waarschijnlijk van de supermarkten, een uitgebreid netwerk aan winkels over het ganse land. Maar zij hebben ook een aanbod in kredietkaarten. De link tussen geld uitgeven en hun winkels is dus niet ver te zoeken. Maar het spreekt voor zich dat je met deze Carrefour kredietkaart ook bij andere winkels kan betalen, en eigenlijk gewoon overal. Wat maakt deze kredietkaart nu net interessant en waarom zou je geen klassieke bank kiezen? Carrefour is niet een naam waar je aan denkt als je een kredietkaart nodig hebt. Maar toch interessant genoeg om dit aanbod eens te bekijken.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

We moeten allemaal boodschappen doen, Carrefour heeft heel wat winkels in ons land. Maar er zijn er nog heel veel andere waar je ook levensmiddelen kan aankopen. Hoe je in de winkel wil betalen, is helemaal je eigen keuze natuurlijk. De gewone betaalkaart, die heb je normaal gezien altijd op zak. En deze is ook één van de meest favoriere betaalkaarten van de Belg. Het is makkelijk in gebruik, overal aanvaard in winkels en ook veilig. Met de vier cijferige pincode ben je zeker dat niemand anders met je kaart kan betalen. Datzelfde voordeel heb je ook met een Carrefour kredietkaart natuurlijk. De pincode kan je gebruiken in de betaalautomaat in elke winkel. Nog een veiligheid met een kredietkaart is de extra verzekering die erbij zit.

Heb je een verkeerde aankoop, of een aankoop die niet bij je thuis is geraakt door problemen. Dan kan je de verzekering aanspreken van je kredietkaart. Dat geeft een extra veiligheid dus als er iets verkeerd loopt. Een voorbeeld kan zijn dat er bij een online aankoop geen levering heeft plaats gevonden, maar de bestelling is wel al betaald. Dan kan de verzekering hier in tussen komen en het probleem mogelijk oplossen. Je kan de Carrefour kredietkaart dus ook gebruiken voor online aankopen. Dat is maar normaal want het is één van de meest gekozen manier om online een betaling te volmaken.

Er zijn drie soorten Carrefour kredietkaarten, de basis, classic en gold kredietkaart. De basis kredietkaart is gratis, classic en gold zijn betalend, maar daar geniet je dan ook wat meer voordelen. Welke je moet kiezen is uiteraard wat afhankelijk van jouw noden. Winkel je veel of niet, heb je een kredietkaart nodig. Bij alle drie de kredietkaarten heb je ook korting in de Carrefour winkels, nog een interessant gegeven om eentje aan te vragen.

Meer informatie over de Carrefour kredietkaart kan je uiteraard verkrijgen in één van de vele winkels. Maar ook via het internet kan je de informatie raadplegen. Het kan interessant zijn om naast je andere betaalkaarten ook een Carrefour kredietkaart kan gebruiken. Zeker in de winkels zelf van Carrefour is het twee keer zo interessant aangezien je nog extra korting krijgt bij al je aankopen.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.