Prepaid credit cards: een volledig overzicht van het aanbod!

Misschien ken je deze betaalkaart nog niet, de prepaid credit cards. Een credit card of kredietkaart is wel al even in gebruik. Alle banken bieden deze aan en veel mensen gebruiken ze al. Net omdat je op krediet kan kopen is deze zo populair. Met de uitgave limiet van een kredietkaart is de bank zeker dat je niet meer zal uitgeven als je kan. En omgekeerd ook, voor jezelf is dit een maximum dat je maandelijks kan uitgeven, om geen problemen te hebben. Met de prepaid Credit card is dit net nog wat anders.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

Het grote voordeel van een prepaid credit card is dat je een bedrag kan laten opladen op de kredietkaart. Dat bedrag kan je dan ook opmaken in een periode. Maar je kan ook niet meer uitgeven dan dat. Dus je bent zeker dat je geen limiet zal overschrijden en geen al te grote uitgave zal gedaan hebben. En wat er nog zo handig aan is, is dat je de credit card pas opnieuw kan gebruiken als je opnieuw een bedrag laat opladen. En dat kan je zelf via je online banking doen, of iemand van het bankkantoor dit voor jou in orde laten maken. Het is zo gedaan en dan kan jij weer uitgaven doen met de prepaid credit card. Er is uiteraard wel iets waar je op moet letten als je een prepaid credit card wil aanvragen. Elke bank moet zijn inkomsten halen door het verlenen van zulke diensten aan klanten. Maar alle banken rekenen ook andere kosten voor hun diensten en daar kan je het verschil wel opmerken.

Door op zoek te gaan naar die kosten kan je zien dat er op een jaar tijd toch wat geld kan opzij gezet worden. Niet door de prepaid credit card te gebruiken, maar door een kredietkaart te kiezen die de laagste kosten heeft. Het aanvragen en de werking van de prepaid kredietkaart is bij elke bank dezelfde, dus kijk goed naar die kosten. Je kan alles vergelijken door de websites van alle banken te bezoeken en de kosten te vergelijken. Banken zijn verplicht om alle voorwaarden en kosten te vermelden bij een aanbod, dus via een website kan je alles netjes bekijken. Je hoeft er dus de deur niet voor uit en daar kan je ook nog eens heel wat tijd besparen. Stel je voor dat je hiervoor naar een bankkantoor moet gaan, dat zou pas veel tijd in beslag nemen. Neem dus even je laptop erbij en bezoek zoveel mogelijk websites van banken. Bekijk de kosten van de prepaid credit card en maak dan je keuze. Vraag de kredietkaart aan waar jij je het beste bij voelt. Reken op een verwerkingstijd, de bank heeft deze nodig om enkele zaken na te kijken en alles op te starten.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.