Je wil een credit card? Vergelijk hier eenvoudig alle aanbieders!

Een credit card aanvragen bij een bank is zeer eenvoudig in orde te brengen. Via een bankkantoor bij jou in de buurt of via de website van de bank kan je dit in orde maken. Maar weet wel dat er heel wat verschillen op te merken zijn tussen de aanbieders van de credit cards, namelijk de banken zelf. Zij moeten ook wat verdienen en daarom zijn de kosten op hun diensten heel wat verschillend. En daar moet je toch even goed naar kijken, alles goed vergelijken en uiteindelijk de juiste keuze maken.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

Banken zijn net als een ander bedrijf, ze moeten winst maken om hun personeel en werking te kunnen blijven betalen. Daarom betaal jij kosten op diensten die zij aanbieden. Online banking en bancontact gebruiken mensen dagelijks en daar betaal je ook voor. Ofwel met een maandelijkse bijdrage via je bankrekening of een jaarlijkse. Afhankelijk van hoe de bank precies de kosten in rekening brengt. Dus ook voor je bankkaarten, bancontact en kredietkaarten zullen kosten worden aangerekend. Hoeveel dat precies is moet je bank per bank bekijken. Daar kan dus nogal verschil op zijn. Een eerste keuze die je moet maken is het merk van Credit Card. Twee zeer bekende merken zijn Visa en Mastercard. Deze twee zijn al het langst bezig op deze markt en ook wereldwijd aanvaard. Je betaling zal steeds lukken als je aan de andere kant van de wereld in de winkel een boodschap wil aankopen. Er bestaan nog andere merken zoals American Express bijvoorbeeld. Jij kan de keuze van merk van credit card volledig zelf doen. De werking van alle merken is trouwens volledig hetzelfde. Je krijgt een credit card in bezit met pincode, die je best aanpast naar een persoonlijke code. Zo verklein je de kans op fraude of diefstal.

Vergelijk dus zoveel mogelijk credit cards. Als je daar niet al te veel tijd aan wil spenderen dan kan je het best via het internet werken. Aangezien zo wat alle banken een uitgebreide website hebben, daar kan je als potentiƫle klant heel wat informatie op vinden. En dus ook de kosten en voorwaarden van een credit card. Alles staat netjes uitgelegd op de pagina over kredietkaarten. Welke opties je kan nemen en wat de kosten per jaar zijn. De uitgavelimiet zal je misschien in het oog springen. Bij de meeste credit cards ligt deze vast, maar indien nodig kan je die laten aanpassen. Vaak is een verhoging nodig om een periode te overbruggen. Afhankelijk van al die zaken zal je ook de kosten kunnen berekenen en zo dus de banken vergelijken. De aanvraag kan je indien nodig ook via de website al in gang zetten. De bank zal nog enkele documenten opvragen, zoals een bewijs van inkomsten. De verwerkingstijd van een creditcard is ongeveer twee weken.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.