Een kredietkaart afsluiten bij KBC: wat zijn de mogelijkheden?

Je kan geen betere bank uitkiezen dan KBC. Een bekende speler op onze markt als het aankomt op alle bankzaken. Van een bankrekening tot bankkaarten of een lening. Alles is mogelijk. Ook voor een kredietkaart kan je langs gaan bij KBC. De aanvraag is eenvoudig, dus je kan de kredietkaart snel in bezit hebben. Wat moet je doen om een KBC kredietkaart te bekomen? In enkele stappen ben je er al door.

KBC kredietkaart? Klik hier!

Zo wat elke bank heeft een uitgebreide website dezer dagen. Net wat jij nodig hebt als potentiële klant. Veel informatie die je zelf kan opzoeken en verwerken. Je kan er ook terecht voor lening simulaties, aanvragen van een zichtrekening en dergelijke meer. KBC heeft net zo een website. Als je specifiek naar het aanbod van kredietkaarten gaat kijken, kan het wat verwarrend zijn, maar eigenlijk is het zeer eenvoudig. De twee voornaamste merken van kredietkaarten zijn Visa en Mastercard. Tot daar is het nog eenvoudig, het lastige is dat deze twee merken verschillende kredietkaarten aanbieden. Het verschil zit dan in de kosten, gebruik, uitgavelimiet en dekking.

Vaak is een kredietkaart goed om over de ganse wereld te gebruiken. Al zijn er ook die enkel werken in Europa, mocht je geen wereldreiziger zijn kan dit interessant zijn. Ook als je enkel in eigen land een kredietkaart wil gebruiken, dan kan je dit aangeven bij de aanvraag. Heb je voor zaken of een plezierreis de kredietkaart nodig, dan kan je die gebruiken en zonder problemen overal betalen. Visa en mastercard zijn wereldwijd te gebruiken, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. De KBC kredietkaart is dus een goede keuze, voor eender welk doel en op eender welke locatie je bent.

De uitgavelimiet is iets wat je kan bepalen bij de aanvraag. Ook als je de KBC kredietkaart al in bezit hebt, kan je dit nog laten aanpassen indien nodig. Het kan wel zijn dat je kosten omhoog gaan als je dit laat doen, informeer je hier dus goed over. De uitgavelimiet is een bedrag welke je elke maand kan opmaken met de KBC kredietkaart. Meer uitgeven gaat niet, minder uiteraard wel. Of als er eens een maand is waarin je de kredietkaart niet gebruikt, dat kan zonder problemen. Als je een jaarlijkse bijdrage moet betalen voor het gebruik, dan blijft die gewoon doorlopen.

Wil je de KBC kredietkaart online aanvragen? Dat kan uiteraard via de website van KBC. Je gegevens invoeren en wachten tot de kredietkaart bij je thuis aankomt. De bank zal eerst nog een controle doen van je gegevens, of je inderdaad wel een kredietkaart mag gebruiken. Daarna kan je de pincode en kredietkaart thuis verwachten. Een tip, pas de pincode zo snel mogelijk aan, gebruik een code die alleen jij kent.

Kredietkaart van KBC? klik hier!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.