Anoniem een kredietkaart gebruiken? Dat kan!

De anonymous credit card geeft de volledige werking van deze kredietkaart weer. Je kan dus een kredietkaart aanvragen en verkrijgen, zonder opgave van naam. Deze vorm van kredietkaart kan je ook wel vinden onder de naam van prepaid credit card. Waarom dit allemaal handig kan zijn en hoe jij zelf deze kan gaan gebruiken, lees verder en ontdek er alles over. Betalen hoeft niet altijd op naam te zijn of traceerbaar zijn.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

In sommige gevallen kan het handig zijn om een anonymous credit card op zak te hebben. Betalingen kunnen altijd worden geregistreerd aan de hand je locatie. Alles komt op papier of is digitaal opgeslagen. Maar wat als je dat niet wenst. Gewoon betalen zonder dat daar een spoor van te vinden is. De prepaid credit card stelt je hiertoe in staat. Het verschil met een klassieke kredietkaart is dat je hier een bedrag op voorhand moet plaatsen. En daarna de creditcard kan gebruiken zoals je dat wenst en waar je maar wil. Tot het bedrag helemaal op is kan je deze dus blijven gebruiken. Ook met een pincode en alles op en aan. De pincode die pas je best aan naar een persoonlijke code die alleen jij kent. Dan ben je zeker dat er geen fraude kan zijn en bij diefstal ben je ook zeker.

Bijvoorbeeld op reis kan het handig zijn om deze anonymous of prepaid credit card op zak te hebben. Het is dan niet altijd zo belangrijk een geschiedenis te kunnen raadplegen van al je uitgaven. Dan betaal je gewoon en weet je dat er niets meer te vinden is achteraf. De rekening uittreksels geven dan niets weer over deze kredietkaart en als jij daarmee tevreden bent dan is dat ook zo maar. Een bank wil steeds alles weten van zijn klanten, maar in dit geval is dat eens wat anders. Hier heb jij meer controle over wat je er mee doet en wat de bank nog kan zien. Aangezien het geld toch al op voorhand op de anonymous creditcard is geplaatst, ben je zeker dat je tot een bepaalde limiet kan gaan. Hoeveel je er op plaatst dat kan je helemaal zelf uitmaken, daar zal de bank zich ook niet mee bemoeien.

Je kan een anonymous credit card aanvragen bij een bank naar keuze. Als het goed gaat dan vragen ze ook geen gegevens van je. Ze hebben die ook niet nodig, want je moet niet alles een maand later terug betalen. Je doet de betaling al voor je de kredietkaart gaat gebruiken en daarmee is voor de bank het gevaar en risico ook zeer laag.

Als zo een kredietkaart je interesseert dan kan je naar je plaatselijke bank trekken of via het internet op zoek gaan. Alle manieren zijn mogelijk, jij moet er je alleen maar goed bij voelen. Het gebruik is ook volledig voor jou, zorg dat je wat geld er op kan plaatsen en betaal anoniem.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.