Alle kredietkaarten op de markt: wij vergeleken het aanbod!

Met een overvloed aan banken is er een ook een overvloed aan aanbiedingen. Bankrekeningen, bankkaarten, leningen en kredietkaarten worden aangeboden alsof het een lieve lust is. De Belg heeft enkele van deze diensten sowieso nodig en enkele waar hij maar weinig mee in aanraking zal komen, zoals bijvoorbeeld een lening. Iets anders waar vaak nog onduidelijkheid over is zijn kredietkaarten. Nog niet iedereen heeft er eentje in bezit. Waar moet je naar kijken mocht je interesse hebben en is het interessant in jouw geval?

De beste kredietkaart-aanbiedingen van het moment!

Geen probleem als je nog niet veel kennis hebt van kredietkaarten, er zijn enkele specifieke zaken om te weten hierover. Maar voor een nieuwe klant is het uiteindelijk best wel eenvoudig. We beginnen met de voordelen van de kredietkaart. Zoals de naam zelf als weg geeft, kan je dus op krediet kopen. Je koopt vandaag iets aan, en volgende maand betaal je dat terug. Automatisch via je bankrekening is de kredietkaart daaraan gelinkt. Altijd hangt de kredietkaart samen met de bankrekening waar je loon op komt. Zo weet de bank met grote zekerheid dat de betaling ook zal lukken. Het is voor een bank belangrijk om het risico zo laag mogelijk te houden bij een klant. Iemand zonder inkomsten zal geen kredietkaart kunnen krijgen bijvoorbeeld, omdat een bank ook geen zekerheid heeft dat de uitgaven zullen terug komen. Dat is een eigenschap die je te horen zal krijgen bij elke bank. Ze zullen je geen mogelijkheid geven als je geen inkomsten hebt. Er moet een inkomende stroom van geld zijn om ook een uitgaande stroom te hebben.

Een twee voordeel van een kredietkaart is dat je er wereldwijd mee kan betalen. Vooral handig als je op reis bent. Zowel voor zaken als plezier is een kredietkaart je favoriete betaalmiddel. Want je weet dat je betaling overal zal lukken. Twee merken van kredietkaarten, Visa en Mastercard zijn wereldwijd bekend en zullen dan ook altijd aanvaard worden als je een betaling wil uitvoeren. Welke van die twee je hebt best neemt, dat moet je eens goed bekijken. Veel verschil zit er niet tussen beide, aangezien de werking volledig dezelfde is. Wat wel een verschil kan zijn, zijn de kosten van deze kredietkaarten. Daar kan je wel verschil opmerken en voordeel mee doen.

Het zijn de kosten die het verschil maken bij een kredietkaart. Elke dienst die je afneemt bij een bank zitten kosten bij. Zo ook met een kredietkaart. Het kan zijn dat je huisbank net duurder is dan andere banken. Dan is het uiteraard aangeraden om een andere bank te kiezen. Je hoeft daarom niet alles te verhuizen van je bankzaken. De kredietkaart bij de nieuwe bank kan gelinkt worden aan de bankrekening van je huisbank. Geen probleem dus voor jou en de banken zijn er al lang op voorzien om zoveel mogelijk gemak te geven aan nieuwe klanten. Met het internet en online banking hebben ze ons al veel mogelijkheden geven om het zelf te doen.

Kredietkaart kiezen? klik hier!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.