Een gratis kredietkaart, bestaat dat wel?

Als je gratis leest dan lees je vaak ook verder. En terecht, want als je iets gratis kan krijgen dan moet je dat niet laten liggen. Banken die iets gratis weg geven, het lijkt gek, maar ze bestaan wel. Dit gaat vaak over tijdelijke acties om nieuwe klanten te lokken. Nieuwe klanten voor een bank zijn een inkomstenbron, zelfs met een gratis kredietkaart. Er gaat altijd geld in om en mogelijk dat je nog andere diensten afneemt na het afsluiten van de gratis kredietkaart. Welke banken hebben een aanbieding en kan het interessant voor jou zijn?

Gratis kredietkaart? klik hier!

Op zo wat alles in een bank moet je betalen. Je bankrekening, bankkaart, online banking en je lening. Ook een kredietkaart is betalend, maar af en toe heeft een bank dus eens een tijdelijke actie. En daar kan je als nieuwe of bestaande klant van profiteren. Het zijn immers kosten die je niet moet betalen. Alle kleine beetjes helpen en zeker als je diensten afneemt bij een bank. Dat kost je alleen maar meer en meer op een jaar tijd. Hou dus je ogen goed open als je een gratis kredietkaart aangeboden krijgt. Vraag ook steeds naar de voorwaarden. Wat is het verschil met een gratis kredietkaart en een betalende kredietkaart. De werking is volledig hetzelfde, maar de eigenschappen kunnen een verschil hebben. Met name dat de uitgave limiet van een gratis kredietkaart misschien niet zo hoog zal zijn. Je krijgt een instapmodel als kredietkaart waarbij je maandelijks niet zo veel kan uitgeven als met een betalende kredietkaart. Dat bedrag kan nog steeds voldoende zijn om je ding mee te doen. Als dat is van de wekelijkse boodschappen en af en toe een internet aankoop, dan heb je met een normale uitgave limiet zeker en vast voldoende.

Een gratis kredietkaart hoeft dus zeker niet onder te doen voor een betalende. De werking is helemaal dezelfde, voor jou als klant zal er niet veel op aan te merken zijn. Vaak is een kredietkaart een aanvullend betaalmiddel, om het einde van de maand eens te overbruggen of om te gebruiken op reis of een aankoop via het internet. Daarbij kan een lagere uitgavelimiet nog steeds voldoen dus. Dat gaat vaak samen met de inkomsten die je hebt. Een uitgave limiet is vaak in de buurt van je inkomsten. Als je de limiet wenst te verhogen dan kan het zijn dat de kredietkaart niet meer gratis is. Maar dat moet je goed bekijken als je de kredietkaart wil aanvragen. De bank in kwestie zal je hier een sluitend antwoord op kunnen geven.

Als je dus op zoek bent naar een gratis kredietkaart en een bank hebt gevonden, dan kan je de aanvraag doen. Een vereiste is wel dat je meerderjarig bent en inkomsten hebt. Een vaste job geeft de bank voldoende zekerheid om de aanvraag van jouw gratis kredietkaart te aanvaarden.

Gratis kredietkaart? klik hier!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.