Een credit card aanvragen: de beste tips!

Naast de gewone bankkaart is de credit card de meest populaire betaalkaart die we in bezit hebben. Deze heeft nog wat meer opties en gebruiksgemak, net daarom hebben veel mensen deze twee in de portefeuille zitten. Maar als je nog geen credit card hebt en je wil eentje aanvragen. Hoe moet je er aan beginnen en waar moet je op letten? Niet alle banken hebben dezelfde voorwaarden en dergelijke, dus daar moet jij als klant je weg in zien te banen. Lees hier alle tips.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

Aangezien er heel wat banken zijn om diensten bij af te nemen is het als klant vaak moeilijk een keuze te maken. De bank waar je ouders bij zijn lijkt voor de hand liggend, maar is niet altijd de beste keuze. Je zou die bank nemen omdat het makkelijk is, je hoeft dan nergens anders te gaan. Maar wat als je hun aanbod eens bekijkt en dan vooral de kosten ervan en wat als dat vrij duur lijkt? Dan kun je maar best wat verder op zoek gaan. Alle bankkantoren langs gaan is heel wat werk en je zal ze niet allemaal vinden. Niet alle bankkantoren hebben in elke stad of gemeente een vestiging. Waar je wel alles kan vinden en zonder al te veel moeite is via het internet. De banken hebben al lang allemaal een uitgebreide website, waar je als potentiële klant alles kan op vinden. Niet alleen informatie maar ook simulaties die je kan uitvoeren. Alles is uiteraard gratis en daar kan jij je voordeel mee doen.

Bij een credit card heb je natuurlijk kosten. Die kosten hangen af van de soort creditcard die je afneemt, maar ook bij welke bank je die afneemt. De ene bank is wat duurder dan de andere, dat is geheel normaal. De gevestigde waarden hebben al een grote schare van klanten en kunnen het zich permitteren om wat duurder te worden. De nieuwe banken hebben vaak interessante acties met lage kosten of zelfs gratis credit cards. Altijd handig om dit goed in de gaten te houden. Want hoe minder jij moet betalen voor de diensten van een bank, hoe beter toch? Bezoek alle pagina’s van de banken en bekijk de kosten van een credit card. Deze zal je jaarlijks moeten betalen en worden via domiciliëring afgehouden van je rekening. Je merkt er op zich niets van, maar je moet het wel betalen natuurlijk. En daar laten mensen zich vaak aan vangen. Enkele euro’s meer betalen lijkt hen niet te deren, maar als alles bij mekaar komt van kosten dan is dat één groot bedrag. Hoe lager dat bedrag hoe meer jij kan overhouden voor andere zaken.

Eens je de creditcard met laagste kosten hebt gevonden, kan je die ook aanvragen. Normaal duurt dit ongeveer twee weken, dan krijg je alles bij je thuis. De credit card en je pincode ontvang je en daar kan je mee starten. Tip: maak een nieuwe pincode aan, eentje die alleen jij kent.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.