Alles wat u moet weten over de kosten die bij uw credit card horen!

Geld uitgeven, er zijn heel wat manieren dezer dagen. Als je in de winkel staat dan heb je vaak een bankkaart en kredietkaart op zak. Mogelijk zelfs nog wat cash geld om te betalen aan de kassa. Er komen nu ook opties naar voor om met de smartphone te betalen, maar die staan nog in de kinderschoenen. Ook via het internet zijn er tal van mogelijkheden, nog meer dan in een plaatselijke winkel. Het is ons allemaal zo makkelijk gemaakt dat we misschien niet meer stil staan bij de kosten van dit alles. Want voor elke dienst die je afneemt bij de bank moet je jammer genoeg ook betalen. Een credit card brengt ook kosten met zich mee, maar hoeveel is dat precies?

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

De kredietkaart is zeer populair geworden, net omdat het zo een gemak met zich mee brengt. Namelijk dat je op krediet kan kopen. Vandaag iets kopen en het geld pas volgende maand van je rekening zien gaan, er zijn minder leuke dingen in het leven. Je moet uiteraard nog steeds betalen voor je aankoop, maar het verschuift gewoon een maand. Zo kan je een lastige periode overbruggen of een dure kost spreiden over een langere periode. Wat je er ook mee doet, dat is het grootste en meest bekende voordeel van een kredietkaart. Banken laten je graag eentje gebruiken, als je kan bewijzen dat je inkomsten hebt om al die uitgaven mee te kunnen betalen. Een bank wil namelijk het risico zo laag mogelijk houden en zeker weten dat jij als klant ook alles zal terug betalen. Als je een credit card gaat aanvragen, dan zal de bank ook een bewijs van inkomsten moeten zien. Daarna duurt de verwerking ongeveer twee weken, zodat alles kan nagekeken worden. Dan ontvang je de kredietkaart met pincode en kan je van start gaan.

De kosten van een credit card zijn jaarlijks te betalen en worden afgehouden via je bankrekening. Hoeveel die kosten dus zijn, hangt af van de bank waar je je credit card hebt afgenomen en van welke opties je op die creditcard hebt. Je hoeft niet meer bij je vaste huisbank een credit card aan te vragen. Het is nu perfect mogelijk je bankrekening met je loon bij de ene bank te hebben en een kredietkaart bij een andere bank. Via domiciliƫring zal de terug betaling dan automatisch afgehouden worden. Als klant merk je er niet veel van, maar de kosten zijn wel steeds voor jou. Bevraag je dus goed als je een credit card wil aanvragen, kijk goed naar de kosten. Die kosten kan je bekijken via het internet, elke bank heeft tegenwoordig een website. Kijk eens rond naar de opties die je bij een kredietkaart kan afnemen en naar welk uitgave profiel jij hebt. Stem deze af en doe het nodige om zo snel mogelijk de creditcard in ontvangst te nemen.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.