Vraag nu uw gratis credit card aan!

Heb jij het gebruiksgemak van een creditcard al mogen ervaren? Indien niet, dan is het echt wel de moment ervoor. Niet alleen omdat je dan een extra betaalkaart op zak hebt, maar er zijn ook enkele voordelen aan verbonden. De voornaamste is dat je op krediet kan kopen, wat veel mensen ook als handig ervaren. Als jij ook van dit voordeel wil genieten dan kan je een gratis credit card aanvragen. Hoe je dat moet doen en waar je op moet letten lees je in dit artikel.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

Voor een credit card moet je bij een bank zijn. Er zijn heel wat verschillende banken dus daar moet je al een keuze in maken. Dat kan je vaste huisbank zijn, maar ook een andere bank kan. Je hoeft daarom niet alles te verhuizen naar een andere bank. Je bankrekening kan je laten staan als daar je loon op komt. Als je een creditcard bij een andere bank hebt dan zal die worden gelinkt door middel van domiciliƫring. Dat is een snelle manier en handig voor jou als klant want je hebt er geen omkijken meer naar.

Als je een credit card wenst aan te vragen dan kan je dat via de website van een bank doen of rechtstreeks in een bankkantoor. Via het internet gaat snel want je kan dit vanuit huis doen en je kan alle banken vergelijken. En net dat laatste is een belangrijke stap. Elke bank zal kosten aanrekenen om een kredietkaart te gebruiken. Maar af en toe zijn er tijdelijke aanbiedingen om een gratis credit card te kunnen gebruiken. Sommige banken hebben soms ook een gratis kredietkaart in hun aanbod van diensten. Deze kost je dus op jaarbasis niets en jij kan gewoon een kredietkaart gebruiken. Deze gratis credit cards hebben vaak niet de hoogste uitgavelimiet, maar wel hoog genoeg om je ding mee te doen. Standaard ligt een uitgavelimiet rond de 1500 euro. Voldoende dus om toch heel wat mee aan te kopen, maar ook nog laag genoeg om de volgende maand te kunnen terug betalen.

De aanvraag van een gratis credit card kan je wel allen doen als je een voltijdse job hebt. Want je moet de uitgaven gedaan met een creditcard ook terug betalen natuurlijk. Voor een bank moet het risico in een klant zo laag mogelijk blijven. En dat kan alleen maar als ze zekerheid hebben dat je alle aankopen ook zal terug betalen. Die terug betaling loopt trouwens via domiciliƫring. De creditcard zal gelinkt worden aan de bankrekening waar je loon op komt, zo heb je er geen omkijken naar en verloopt alles automatisch.

Eens je een aanvraag hebt gedaan moet je rekenen op ongeveer twee weken verwerkingstijd. De bank bekijkt dan je gegevens en inkomsten. Om dan bij goedkeuring alles op te sturen naar je bank of thuis adres. Samen met je creditcard krijg je je pincode ook mee. Die pas je best aan, naar een persoonlijke code.

Start hier gratis je aanvraag voor een kredietkaart!

You may also like...

Let op: geld lenen kost ook geld.